Al 8 jaar bij de snelst groeiende bedrijven 🦌

Tijdens mijn studie ben ik altijd erg geïnteresseerd geweest in consumentenpsychologie en hoe de marketing van een bedrijf hier (veel) invloed op heeft. Ik heb dan ook erg veel zin om mee te denken over hoe we een merk het beste in de markt kunnen zetten d.m.v. Brand Management en de juiste communicatie.

Ik ben graag creatief bezig en vind het leuk om campagnes en content te bedenken. Verder ben ik ook graag creatief bezig met muziek. Toen ik 7 jaar oud was, pakte ik voor het eerst de blokfluit op. Daarna heb ik saxofoon leren spelen en sinds een aantal jaar produceer ik zelf Housemuziek en release dit ook onder een andere naam. Mijn muziek checken? 😋

Verder ben ik veel aan het sporten. Ik voetbal twee keer in de week in een vriendenteam. Niet op superhoog niveau, maar vooral voor de gezelligheid. Daarnaast bezoek ik graag regelmatig een festival als bezoeker, maar nog liever als DJ. Ik draai af en toe in kroegen, clubs en festivals in de buurt.

Waarom Buro 3?

Net afgestudeerd van school was ik op zoek naar een leerzame werkomgeving die mijn beginnende carrière een mooie kickstart zou geven. Bij Buro 3 zal ik met veel verschillende merken samen gaan werken, wat heel leerzaam gaat zijn. Daarnaast ga ik bij Buro 3 alle kneepjes van het vakgebied ‘online marketing’ leren. Verder is de sfeer, vanaf het eerste gesprek, erg goed geweest. Het team van Buro 3 kwam meteen over als een hardwerkend team vol (Brabantse) gezelligheid, wat voor mij de perfecte ‘fit’ was.

Wat ga ik doen?

Als online marketeer ga ik meedenken over hoe we de online marketing van de klant kunnen verbeteren. Ik ga mezelf vooral bezighouden met Branding en Strategie. Ik vind het super leuk om mezelf te verdiepen in wat de identiteit van een merk is en hoe we dit duidelijker zouden kunnen laten zien aan de wereld. Ik ga onderzoeken welke theoretische concepten en modellen Buro 3 kan gebruiken om het leven van de klant makkelijker te maken. Bovendien moet je “eerst denken, dan doen”! Maar waar ik vooral zin in heb is om mezelf te ontwikkelen en vooral heel veel te leren!

Thijs-profielfoto

Samenwerken begint met menselijk contact

Sparren over hoe we jouw organisatie elke keer verder kunnen helpen?

Buro 3 is nu drie ⴾ digitaal

Lees hier alles over onze nieuwe merkpositionering en evolutie!