Al 8 jaar bij de snelst groeiende bedrijven 🦌

Mijn carrière begon met een HBO-opleiding Digital Business Concepts, waar ik leerde om digitale concepten te bedenken. Maar tijdens mijn studie groeide mijn interesse in coderen. Ik ontdekte mijn passie voor het ontwikkelen van websites en besloot me volledig op development te richten.

Nu ben ik bij drie digitaal, waar ik mijn vaardigheden als Front-end Developer ga inzetten. Ik vind het geweldig om websites en webshops te bouwen en te verbeteren. Wat mij aanspreekt aan drie digitaal is de focus op online en de mogelijkheid om de nieuwste technologieën te gebruiken.

Naast mijn werk ben ik een fanatieke gamer. Ontspanning en plezier vind ik in het spelen van videogames. Ook breng ik elk jaar een week door op de Oostenrijkse pistes, waar ik geniet van skiën en natuurlijk de gezellige après-ski. Een boek en film die een grote impact op mij hebben gehad, zijn de epische trilogie van Lord of the Rings. Deze tijdloze verhalen hebben me altijd geïnspireerd. Als kleine jongen heb ik altijd gehouden van grote gevechten met zwaarden, paarden en fictieve personages. Die kleine jongens liefde is simpelweg nog nooit weggegaan.

Uitdagingen op de werkplek zie ik als kansen om te groeien. Ik ben altijd geïnteresseerd in innovatie en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit jaar heb ik me bijvoorbeeld verdiept in kunstmatige intelligentie (AI). Voor dit blog heb ik zelfs  een AI-chatbot gebruikt om vragen te genereren! Wil je weten hoe mijn gesprek is gegaan met ChatGPT om te komen tot deze vragen? Lees mijn gesprek met ChatGPT (let niet op de spelfouten)

Mijn doelen in mijn nieuwe functie bij drie digitaal zijn om mezelf verder te ontwikkelen op technologisch vlak en te werken aan uitdagende projecten waar ik trots op kan zijn.

Bedankt voor het lezen en ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan het team van drie digitaal!

Buro 3 is nu drie ⴾ digitaal

Lees hier alles over onze nieuwe merkpositionering en evolutie!